Missio

ToJK järjestää kaikille halukkaille laadukasta harrastus- ja kilpailutoimintaa eri tasoilla sekä luo edellytyksiä pelaajauralla menestymiseen. Kaikki palloilusta kiinnostuneet ovat tervetulleita seuran toimintaan. Seura kannustaa sidosryhmiensä kanssa lapsia ja nuoria liikunnalliseen ja vastuuntuntoiseen elämäntapaan hauskan harrastuksen parissa. ToJK mahdollistaa monipuolisen harrastamisen myös muidenkin lajien parissa.

Visio

Tornion alueen paras juniorijalkapalloseura.

Strategia

Tornion Jalkapalloklubin ry:n päätavoitteena on edistää matalan kynnyksen jalkapallotoimintaa ja –kulttuuria Torniossa.

Tornion Jalkapalloklubi (ToJK) on vuonna 1937 perustetun Tota:n juniorijaosto, joka eriytettiin omaksi yhdistykseksi vuonna 2000.

Seura pyrkii järjestämään kaikille halukkaille laadukasta harrastus- ja kilpailutoimintaa eri tasoilla sekä luoda edellytyksiä pelaajauralla menestymiseen. Lisäksi seura kannustaa sidosryhmiensä kanssa lapsia ja nuoria liikunnalliseen ja vastuuntuntoiseen elämäntapaan hyvän harrastuksen parissa, sekä mahdollistaa monipuolisen harrastamisen myös muiden lajien parissa.

Tornion Jalkapalloklubi ry:n tarkoituksena on edistää jäsentensä liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua, tavoitteena fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin kehittäminen. ToJK on vakiinnuttanut asemansa Tornion seudulla, lähinnä juniorijalkapalloon keskittyvänä matalan kynnyksen seurana.

Seura pyrkii tekemään yhteistyötä alueen muiden jalkapalloseurojen sekä myös muiden lajien kanssa. Tornion Jalkapalloklubi ry:n hallituksen tärkeimpiä tavoitteita on mahdollistaa seuralle ja sen kaikille joukkueille edellytykset toimia edellä mainittujen arvojen mukaisesti. Lisäksi hallituksen tavoitteena on luoda resurssit laadukkaan valmennuksen varmistamiseksi sekä laadukkaan seuratoiminnan ylläpitämiseksi.

Arvot

Fair play-arvot ohjaavat kaikkea toimintaa seurassa. Seuran perusarvoja ovat toiminta lasten ja nuorten hyväksi, laadukas johtaminen ja valmentaminen, itsestä, kavereista ja ympäristöstä huolehtiminen sekä rehellisyys ja avoimuus.